Programma Feniks 4-daagse

Donderdag 12 oktober

 

15.00 – 17.30 uur Themabijeenkomst ‘Verbrand het oude en open je voor een nieuw begin!’
Wat verbrand jij in het vuur van transformatie om je nieuwe weg te volgen?

Steeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit. Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je voelt een andere, nieuwe beweging. Je weet inmiddels dat je het oude niet meer kan volgen en nu is het moment om de nieuwe weg in te gaan. Tijdens deze bijeenkomst delen en onderzoeken we. Je ontvangt reading en healing en het wordt steeds duidelijker waar het pad van je ware zelf naar toe wil.

19.30 – 20.30 uur Groepshealing 5-13 D Godrealisatie

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Acturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Na de transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Vrijdag 13 oktober

10.30 – 11.30 uur Krachtwiel leggen
Leg al je beperkende verlangens, houdingen en patronen, alles wat je wilt transformeren, in een groot opgeladen kristallen krachtwiel. Tezamen met de krachten van de 4 windrichtingen laat je het los en word je bekrachtigd in jouw wezenskern, aarding en intenties.

13.30 – 15.30 uur Zelfrealisatie Tuinen meditaties
Ga mee de helende zelfrealisatie Tuinen in en ontvang healing en reading van Willeke in samenwerking met de Krachttuinen. Je komt in een dieper contact met jouw innerlijk wezen, in de stilte en rust van Zijn. In het heilig huwelijk met jezelf. Als vanzelf openen meer zielsdelen zich en zak je dieper in je lichaam en aarding. Veiligheid en geborgenheid nemen toe met behulp van de helende tuinen. Het wordt voor je systeem weer een stap gemakkelijker om oude ballast te onthechten en te vertrouwen in jouw ware Zelf.  

19.30 – 20.30 uur Feniks dans
We dansen de dans van de Feniks! Je laat oude beperkingen los en voelt wat werkelijk door JOU geleefd wil worden! Dans je vrij!

Zaterdag 14 oktober

10.00 – 11.30 Themabijeenkomst ‘Leven vanuit je essentie’
Tijdens deze bijeenkomst leer je de stilte van het ware zelf kennen. Dieper en dieper kom je Thuis in je Zelf. Je ontvangt healing en reading over waar je nog vasthoudt aan je ‘oude zelf’  en je grote Zelf. We delen met elkaar en je krijgt praktische tips over hoe je je kristallijne ware natuur trouw kunt zijn. Je zult gemakkelijker de vrije stroom volgen en je nieuw ingeslagen weg met meer joy en gemak kunnen vervolgen.

13.30 – 16.30 uur Labyrinth
Tijdens het labyrint loopt je door alle duizenden levens die je hebt gehad en zuiver je oude opgeslagen pijnen en blokkades in je chakra’s. Uiteindelijk kom je in het midden aan waar je thuiskomt in je ware zelf. Wat voel je dan en maak je mee? Heel je essentie en ware zelf neem je op in al je cellen. Vanuit dankbaarheid loopt je terug, al die levens hebben je immers alle ervaringen gegeven waardoor je nu bent waar je bent. Dankbaarheid en zelfacceptatie nemen toe. Je voelt je lichter, stralender en krachtiger.

20.00 Kampvuur (bij goed weer)
Staar in het vuur en kom in de stilte van zijn en verbrand wat jij wilt loslaten. Durf je het aan en ben je er klaar voor? Laat dan los en ga voor de liefde, vertrouwen en het geluk in jezelf.

Feniks 2.jpgZondag 15 oktober

10.00 – 11.30 uur Feniks meditatie ‘Herboren worden in je ware zelf’
Je kijkt (misschien) nog één keer achterom naar de oude  jij. Je ziet jezelf en al je tekortkomingen en voelt de warmte en Liefde van je grote hart naar al deze stukjes gaan en omarmt ze. Je legt ze af in zoveel dankbaarheid dat ze deel van je zijn geweest toen het nodig was. In zoveel Liefde en warmte ga je open in nog meer lagen. Je voelt je passie en je seksuele stroom en je enorme levensenergie. Jij leeft en bent wie je bent. Je herrijst dieper en dieper in je ware zelf, vreugde en Liefde. Als een Feniks wordt je herboren!


 

Wat neem je mee naar huis:

  • Zelfvertrouwen en liefde voor je ware Zelf
  • Aarding voor zielsdelen in je lichaam
  • Ankering voor hogere frequenties en het Licht    dat je Bent
  • Diepere verbinding met je lichaam en innerlijke    schoonheid
  • Inzichten hoe je essentie te leven in het       dagelijks  leven
  • Doorbraak voor oude patronen, blokkades en      negatieve overtuigingen
  • Dieper vertrouwen in je intuitie en het subtiel kunnen invoelen
  • Leven vanuit stilte en innerlijke vrede
  • Healing voor je innerlijk kind en de meester in jou
  • Samensmelting van vele afgescheiden levens naar eenheid
  • Inspiratie, verbinding, blijheid, plezier, vervulling

Wil jij je ook opgeven voor deze 4 daagse: